MONASTIC skuffer – åbner ikke alligevel

Kun en dag efter udmeldingen om, at Monastic, efter eget udsagn Skandinaviens største forlystelsessted for LGBT-publikummet, ville give sine gæster et smugkig under Copenhagen Pride, forlyder det nu, at stedet aflyser åbningen. Det store LGBTQi-publikum, der tiltrækkes af Copenhagen Pride, får altså ikke som først lovet mulighed for at feste igennem på Monastic i denne omgang.

 

Forlystelsesstedets presseafdeling meddeler:

“Alle ansatte på MONASTIC har i fælleskab i dag besluttet at ændre vores åbningsdato fra 16. august til 1. september. Det er et meget stort hus med mange forskellige aktiviteter der alle skal passe sammen og ende med at danne en enhed. Vi anså det simpelthen for strssende at skulle kunne åbne til Pride –  vi vil åbne fredag d. 1 september med en stor tre dage lang fest istedet.”

Hold øje med siden her for nyt om åbningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.